S a r d i n i ë 
      Bed and Breakfast Sardegna 
Villa Patrizia sul lago 
Strada 54 Poggio dei Pini, 33 
09012 -Capoterra - CAGLIARI 
Tel:070725283 - cell:3357480963 
Questa è la vista che si gode dalle Suite del B&B Villa Patrizia sul lago...
home         We         B&B         Ontbijtzaal         Kamers         Prijslijst          Adres en route         Contact         Feedback
      Room & Breakfast
           
B & B  Zuid Sardinië
 
home
 
 ... Slechts enkele kilometers van Cagliari, dicht bij de zee,  
       en omgeven door bossen en bij een klein meer, 
                   Ligt dit prachtige huis...
in Dumu de Patrizia
Voor een vakantie in het zuiden van Sardinië biedt onze B&B een kwaliteitsvolle accommodatie, met een service die tot de beste van de B&B in Sardinië behoort. Villa Patrizia sul Lago, gelegen in het bosrijke deel van Sulcis, beschikt over 3 kamers - wij noemen ze “suites”-  met eigen badkamer. De slaapkamersuites zijn ruim, comfortabel, privé, rustig en beschikken over airconditioning. Er is een prachtig panoramisch zicht op het meer van Poggio dei Pini, de lagune van Santa Gilla, de zee (Golfo degli Angeli) tot Cagliari, de hoofdstad van Sardinië! 
De haven van Cagliari en de luchthaven Elmas bevinden zich op korte afstand van onze B&B. Ook zijn de archeologische opgravingen van de Fenicische stad Nora en de mooiste stranden van Zuid-Sardinië, Santa Margherita di Pula, Chia, Tuaredda… gemakkelijk te bereiken. Echte aanraders zijn een bezoek aan Villasimius, Costa Rei, de eilanden S. Antioco en S. Pietro di Carloforte,  Barumini met de grootste “Nuraghe" site van Sardinië en de hoogvlakte Giara di Gesturi met zijn wilde paarden.
Het leven in Sardinië is waarschijnlijk het beste wat een mens zich kan wensen; het zou volledig moeten samengaan met wat ik aan de goede God zou voorstellen, om het ons als het Paradijs te schenken. Fabrizio De Andrè (dichter, zanger)  
B&B 1e Klasse: Villa Patrizia B&B sul lago - Strada 54 Poggio dei Pini n. 33 - 09012 Capoterra - CA 
Tel: 070 725283 - Fax: 070 7731387 - cell: 335 7480963 - info@villapatriziasullago.com
Copyright Villa Patrizia B&B sul lago - Tutti i diritti riservati
Camere in Hotel? No grazie! Per le vacanze meglio un bed and breakfast
ign
mogelijk gemaakt door TripAdvisor